Diş hekimlerinde kesik köpek başı paniği

İstanbul Dişhekimleri Odası Başkanı Mustafa Düğencioğlu`na kesik köpek başı gönderilmesi kentteki diş hekimleri arasında büyük korku ve endişeye yolaçtı.

İSTANBUL (ANKA)- İstanbul Dişhekimleri Odası Başkanı Mustafa Düğencioğlu`na kesik köpek başı gönderilmesi kentteki diş hekimleri arasında büyük korku ve endişeye yolaçtı.

Muayenehanesine geldiğinde kapı önündeki koliyi fark eden Düğencioğlu, durumu polise bildirdi. Daha önce telefonla gelen tehditler nedeniyle Şişli Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Düğencioğlunun ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri koliyi inceledi. İnceleme sonucu kolide kesik köpek başı olduğu belirlendi.

Reklam
Reklam

Polis, çevreye ağır koku yayan kafayı bina önündeki çöp konteynerine attı. Ancak durumun bildirildiği nöbetçi savcının talimatıyla köpek kafası konteynerden çıkarılarak olay yerine çağrılan veterinere inceletildi. İncelemenin ardından köpek başı tekrar çöpe atıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, paketin kim yada kimler tarafından gönderildiğini araştırmaya başladı.

İstanbul Diş Hekimleri Odası'ndan yapılan açıklamada, "Camiamızda saygın bir yere sahip olan ve sevilen meslektaşımız ve Başkanımız Mustafa Düğencioğlu`na karşı yapılan bu çirkin hareketi kınıyor ve Emniyet güçlerinden bir an önce sorumluların bulunmasını talep ediyoruz" denildi.