Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru, Bursa'da: "Balkanlar'daki Soydaşlarımızın Burayla Olan Sıkı Bağlarını Güçlendirmek Için Her Zaman Size Yardıma Ve Destek Vermeye Hazırız"

Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Koru, valilik ziyaretinde, 3 senedir yaptıkları çalışma kapsamında Türkiye'nin her tarafını dolaştıklarını söyledi. Üniversitelerde gençlerle bir araya geldiklerini belirten Koru, "Bursa'da öğrencilerle bir araya geleceğiz. Balkanlar'daki soydaşlarımızın burayla sıkı bağları var. Bunları güçlendirmek için her zaman size yardıma ve destek vermeye hazırız" dedi.

Vali Şahabettin Harput ise Koru'nun yurt dışında önemli hizmetler yaptığını ve Türkiye'nin gücünün artmasında önemli görevler yaptığını söyledi.

Reklam
Reklam

Koru, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi, tarihi binadaki makamında ziyaret etti.

Muhabir: Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: