Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Manisa'da

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kula ilçesinde Tapduk ve Yunus Emre Türbesi ile AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin baba evini

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kula ilçesinde Tapduk ve Yunus Emre Türbesi ile AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin baba evini ziyaret etti, tarihi Kula Evi'ni gezdi.

Bakan Davutoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Salihli ilçesinde düzenlenen Manisa Teşkilat İçi Eğitim Programı'nın ardından eşi Sare Davutoğlu ve AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile Kula'ya gitti.

Emre köyündeki tarihi Carullah Bin Süleyman Camisi'ni gezen Davutoğlu, burada namaz kıldı, imam Nedim Yıldız'dan caminin tarihi hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Davutoğlu, daha sonra Tapduk ve Yunus Emre Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Vatandaşlarla sohbet eden Davutoğlu'na irmik helvası ikram edildi.

Tanrıverdi'nin baba evinin bulunduğu sokağın girişinde partililerce çiçeklerle karşılanan Davutoğlu, baba Mustafa ve anne Müşerref Tanrıverdi'yi ziyaret etti.

Kula'nın tarihi sokaklarını gezen Davutoğlu, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'dan tarihi yapılar hakkında bilgi aldı.

Tarihi Kula Evi'nde incelemelerde bulunan Bakan Davutoğlu'na Kula halısı ve Kula evi maketi hediye edildi.

Muhabir: Halil Şahin / Zeynep Hoşgörür

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz