Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Şehit Ve Gazi Aileleriyle Buluştu

Ramazan Bayramı'nı Konya'da geçiren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bayramın ikinci gününde şehit ve gazi aileleriyle...

Ramazan Bayramı'nı Konya'da geçiren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bayramın ikinci gününde şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Şehit ve gazi ailelerine tek tek 'hoş geldiniz' diyen Bakan Davutoğlu, "Anadolu insanı, tarih boyunca dünyanın neresinde olursa olsun zor durumdaki insanların yardımına koşmuş ve orada verilen mücadele esnasında ya şehit ya gazi olmuştur. Siyasi temaslarımız sırasında gittiğimiz her ülkede atalarımızın medfun bulunduğu şehitliklerle karşılaşıyoruz. Yemen'den Arakan'a varıncaya kadar dünyanın her tarafında Türk şehitliği var. Türk milleti işte bu yüzden büyük bir millettir." dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin ayağına pranga vurmak isteyen, dış güçlerin maşası bölücü terör örgütüyle mücadelede şehit veya gazi olan vatan evlatlarının ailelerinin millete emanet olduğunu kaydeden Bakan Davutoğlu, devletin şehit ve gazi ailelerine her zaman ve her şartta sahip çıkacağını vurguladı. Bakan Davutoğlu, şehit ve gazi aileleriyle tek tek bayramlaştı ve çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: