Dışişleri Bakanlığı, Irak’taki Saldırıları Kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Irak’ın başkenti Bağdat’ta bugün Adalet Bakanlığı’na yönelik baskın ve aynı anda çeşitli bakanlık...

Dışişleri Bakanlığı, Irak’ın başkenti Bağdat’ta bugün Adalet Bakanlığı’na yönelik baskın ve aynı anda çeşitli bakanlık binalarına yakın bombalı saldırıları nefretle kınadı.

Enformasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Komşumuz Irak’ta güvenlik, siyasi istikrar ve iç barışın bir an evvel sağlanması ve kardeş Irak halkının huzura kavuşması en samimi temennimizdir. Türkiye bu amaca yönelik çabaları desteklemeyi ve terörizmle mücadelesinde Irak halkıyla dayanışma içinde olmayı sürdürecektir.” denildi.

Reklam
Reklam

İlk belirlemelere göre 20’yi aşkın kişinin ölümü, 50’den fazla kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan terörist saldırıları nefretle kınayan Dışişleri Bakanlığı, saldırıdan etkilenenlere başsağlığı ve acil şifa dileklerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: