Dışişleri Bakanlığı Mogadişu Havalimanı’Ndaki Saldırıyı Kınadı

ANKARA, Mogadişu Havalima'nındaki kontrol noktasına düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklada terör saldırısı kınandı. Türkiye'nin terörizmle

ANKARA, Mogadişu Havalima'nındaki kontrol noktasına düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklada terör saldırısı kınandı. Türkiye'nin terörizmle mücadelede Somali halkına ve hükümetine desteğini kararlılıkla sürdüreceği belirtilen açıklama şöyle:
"Somali’de Mogadişu Havalimanı'nın girişindeki kontrol noktasına bugün Somali’de barış ve istikrarın tesisi yönünde önemli adımların atılmakta olduğu bir dönemde gerçekleştirilen bu menfur terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz.
Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Türkiye, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, terörizmle mücadelede dost ve kardeş Somali halkına ve Hükümetine desteğini kararlılıkla sürdürecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: