Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Göğüş'ten Vali Kemelek'e Ziyaret

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Göğüş, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'i makamında ziyaret etti.

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Göğüş, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'i makamında ziyaret etti.

Göğüş, ziyarette basın mensupların yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanlığı olarak bir program başlattıklarını belirtti. Program kapsamında, Anadolu'nun değişik illerini ziyaret ettiklerini aktaran Göğüş, "Ziyaretlerde Dışişleri Bakanlığı'nın çalışması, yapısı ve dış politikası hakkında bilgiler vereceğiz" dedi.

Sivas'taki programlarına, Vali Kemelek'i ziyaret ederek başladıklarını belirten Göğüş, Cumhuriyet Üniversitesi'nde düzenlenecek olan konferansta öğrencilerin dış politikayla ilgi sorularını yanıtlayacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Göğüş, konferansın ardından kentte gerçekleştireceği ziyaretlerde Dışişleri Bakanlığı'ndan beklentileri dinleyeceğini belirtti.

Kemelek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Göğüş'e teşekkür etti.

Göğüş ve Kemelek, ziyaretin anısına birbirlerine hediye takdim etti.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: