Dışişleri Bakanlığı'nın web sitesi yenilendi

Dışişleri Bakanlığı'nın web sitesi, yeni görünümü ve yeni içeriğiyle faaliyete geçti. Web sitesinde dış politika...

Dışişleri Bakanlığı'nın web sitesi, yeni görünümü ve yeni içeriğiyle faaliyete geçti. Web sitesinde dış politika çalışmalarına ve vatandaşları ilgilendiren konulara, konsolosluk hizmetlerine dair güncel gelişmelerin en kısa sürede duyurulması amaçlanıyor. Web sitesi ile ilgili teknik yapılandırma çalışmaları ise devam ediyor. Bakanlık web sitesi ile birlikte sosyal medya araçlarını da çeşitlendirerek, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce Facebook ve Twitter hesapları üzerinden de çalışmalarını iletecek. Bakanlığın web sayfasının yanı sıra Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin (SAM) de web sayfası yenilenirken bu siteye www.stratejikarastirmalar.com adresinden ulaşılabilecek.
Dışişleri Bakanlığı Web Sitesi www.disisleri.gov.tr, Dışişleri Bakanlığı Facebook Sayfaları Türkçe www.facebook.com/Disisleri, İngilizce www.facebook.com/Disisleri/pages/Republic-of-Turkey-Ministry-of-Foreign-Affairs/, Dışişleri Bakanlığı Twitter Hesapları ise Türkçe www.twitter.com/tc_disisleri.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz