Dışişleri, Pakistan’da Huzurlu Bir Seçim Diledi

Dışişleri Bakanlığı, dost ve kardeş Pakistan’da demokratik ilerleyişte ilave bir adım teşkil etmek üzere 11...

Dışişleri Bakanlığı, dost ve kardeş Pakistan’da demokratik ilerleyişte ilave bir adım teşkil etmek üzere 11 Mayıs tarihinde yapılacak genel seçimlerin emniyetli, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesini diledi. Bakanlık, seçimleri olumsuz yönde etkilemek üzere son dönemde birçok aday ve siyasi partiye yönelik terör saldırılarını da kınadı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Pakistan’daki genel seçimlerin, kardeş Pakistan halkının tüm kesimlerinin demokratik tercihlerini bir kez daha ortaya koyarak, bütün demokratik ülkelerde olduğu gibi, karşı karşıya bulunulan çeşitli sınamaları aşmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Reklam
Reklam

Kaynağını, halkları arasındaki tarihi dostluk ve kültürel kardeşlikten alan Türkiye ile Pakistan arasındaki ilişkilere, Pakistan genel seçimlerine katılacak tüm partiler tarafından önem verildiğini görmekten gurur duyuyoruz. Türkiye, dost ve kardeş Pakistan’ın huzur ve refahı için bu ülkeyle dayanışma içinde olmaya devam edecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: