Dişli,hızırtepe Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Hızırtepe’de...

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Hızırtepe’de mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Başkan Dişli, “Güçlü bir Başbakanımız var. Güçlü bir hükümete sahibiz” diye konuştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın Hızırtepe’ de yaptığı mahalle ziyaretine, Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Hızırtepe Mahalle Muhtarı Bedri Arslan’ın da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Süleyman Dişli, mahalle sakinlerinin şikayet ve taleplerini dinledi. AK Parti çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, 2002 ile 2012 arasındaki durumumuzu kıyaslayalım. Dünya krizle kıvranırken biz rahat durumdayız. İnsanlar artık AK Parti hükümetine güveniyor” dedi..

Reklam
Reklam

Başkan Dişli ise yaptığı konuşmada tüm mahallelerde belediye olarak çalışmaları aralıksız yürüttüklerini belirterek, “Eksikler illa ki olacak. Önemli olan bu eksiklerin oluştuğu anda gerekli irtibatı sağlamak. İletişim olduğu takdirde biz imkanlarımızı seferber ederiz. Bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılamak için canla başla mücadele edeceğiz.Çok iyi bir hükümete sahibiz.Güçlü bir Başbakanımız var.Bu fırsatı çok iyi değerlendirip beraberliğimizi arttırarak daha güzel hizmetler yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Hızırtepe mahalle sakinleri, yeni yapılan semt pazarının çok güzel bir hizmet olduğunu belirterek Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: