Dişli'ye tutuklama kararı çıktı

Süleyman Dişli, belediye başkan yardımcısı, belediye encümen üyeleri ve bir avukatın da aralarında bulunduğu 8 kişi, için Sakarya 3. Asliye Ceza Mahkemesi tutuklama kararı vermişti.

Adapazarı Belediyesi tarafından yaptırılan Sangarius isimli alışveriş merkezinin ihalesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında savcının serbest bırakılan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, belediye başkan yardımcısı, belediye encümen üyeleri ve bir avukatın da aralarında bulunduğu 8 kişi, için Sakarya 3. Asliye Ceza Mahkemesi tutuklama kararı vermişti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm ile Belediye Meclis üyesi 7 kişi hakkında Savcılık tarafından tutuklama kararı verildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Adapazarı Belediyesi tarafından yaptırılan Sangarius alış veriş merkeziyle ilgili önceki gün savcılık tarafından ifadeleri alınan Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve 7 kişinin daha sonra serbest bırakılmıştı.

Serbest bırakılmanın ardından yapılan itiraz sonucunda, Dişli ve 7 kişi hakkında tutuklama kararı verildiği belirtildi.

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz