Disney Karakterlerinden Başkan Akaydın'a Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali"nin, kenti ziyaret eden turistlerin

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali"nin, kenti ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekeceğini bildirdi.

Antalya Akvaryum'un teras katında kurulan özel Disney Live! Tiyatrosu'nda gösterimi süren "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali"nin kahramanları, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Akaydın, Büyükşehir Belediyesi'nin yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirdiği Antalya Akvaryum'un cazibe merkezi olmaya devam ettiğini kaydetti. Disney Live gösterilerinin Antalya'yı ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekeceğini belirten Akaydın, "Bu gösterilerle Antalya çocuklarına çok önemli bir kapı açıldı. Bu. onların ruhsal dünyasında bir değişim yapacak" dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul Çocuk Tiyatrosu İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak ise Antalya'nın önemli bir turizm potansiyeli olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"Antalya farklı Disney yatırımlarının yapılabileceği çok önemli bir coğrafya. Bu gösterilerle turistler otelden çıkarak para harcayacak. Özellikle çocuklu aileler gösterilere ilgi gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle önümüzdeki yıllarda bu gösterileri devam ettirmek istiyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: