Dita Von Teese ve Christian Louboutin'den Harika Bir İşbirliği!

Dansçı, model, oyuncu ve modacı Dita Von Teese ilk koleksiyonunu çıkardı!

İkili birlik oluşturup bizler için 7 parçadan oluşan ve "Limited edition" olacak harika gecelikler ve iç çamaşırları tasarlıyorlar. Koleksiyona da XXXTIAN ismini vermişler.

Michigan'da doğan Dita Von Teese çocukluğundan beri 1940'ların modasıyla çok ilgiliydi. Manikürcü annesi de Sweet'e o dönem kıyafetlerini alıyordu. Bir diğer hobisi de baleydi. 13 yaşında solo olarak ilk büyük gösterisini yaptı. Gençliğinde ise babasının Playboy dergilerinde gördüğü iç çamaşırı modelleri dikkatini çekti. 15 yaşında bir iç çamaşırı dükkânında çalıştı. O senelerde ilk korsesini aldı.

Reklam
Reklam

Diğer dansçılardan onu ayıran kendine has saç modeli ve eldivenler gibi eski moda kıyafetler kullanmasıydı.

Dansçı, model, oyuncu ve modacı olarak tanıdığımız Von Teese, on parmağında on marifetiyle dikkat çekiyor. 1992 yılında kendi web sitesini açtı. Sitesi internetteki ilk model sitelerinden biri oldu. Eski moda giyimiyle fetiş ve gotik bir model olarak dikkat çekiyordu. Birçok fetiş dergisinde kapak oldu. 1999, 2001 ve 2002'de Playboy dergisine çıktı. 2002'de kapak olarak çıkınca Playboy üyeleri bir tane de soyadının olmasını istediler. Dita da telefon rehberindeki "Von Treese" adını tercih etti. İsmin yanlış yazılması ona şimdi kullandığı isim olan "Dita Von Teese"'i kazandırdı.