Diva-sen Hizmete Devam Ediyor

Diva-Sen Aydın İl Başkanlığı hazırladığı sosyal projeler kapsamında bir din görevlisini umreye gönderdi.Üyelerinin sosyal ve...

Diva-Sen Aydın İl Başkanlığı hazırladığı sosyal projeler kapsamında bir din görevlisini umreye gönderdi.

Üyelerinin sosyal ve mesleki alandaki haklarının korunması, geliştirilmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Diva-Sen aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklere de ağırlık veriyor.

Diva-Sen, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Vakıflar Müdürlüğü personeli arasında örgütlenerek kısa zamanda yaptığı güzel faaliyetlerle Aydında isminden söz ettirmeyi başardı. Üyeleriyle her ay yapmış olduğu kahvaltılı toplantılarla görevliler arasında beraberliği sağlarken, düzenlediği konferans ve kurslarla da yine üyelerinin mesleki gelişimine destek oluyor. Diva-Sen Aydın İl Başkanlığı üyelerine sunduğu güzelliklerden birisini daha gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Diva-Sen Aydın İl Başkanı Necmettin Tufan, yaptığı açıklamada; “Önceden kararlaştırılan ve 2013 yılında üyelerden bir kişi için ‘Umre Ziyareti’ sözü, İl Yönetim Kurulumuzun özverili çalışmaları sonucu 26 Nisan Cuma günü yerine getirilmiştir. Diva-Sen üyesi olan Köşk İlçesi Merkez Yeni Cami İmam-Hatibi Lokman Doğan Hocamız, şu anda sendikasının sağladığı imkanla mukaddes beldelerde bulunmanın huzurunu, bizler ise üyemiz olan meslektaşımıza faydalı olabilmenin mutluluğunu ve kıvancını yaşıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: