Diva Sen Temel'le 'devam' dedi

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva- Sen) Erzurum Şubesi...

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva- Sen) Erzurum Şubesi Olağan Kongresi'nde Osman Temel, bütün delegelerin reyini alarak güven tazeledi.
Diva- Sen olağan 2. Kongresini İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Erzurum Şube Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Sekreteri Osman Temel, tek aday olarak kongreye girdi. Kongreye katılan 77 delegenin oyunu alan Temel, güven tazeleyerek yeniden şube başkanlığı görevine seçildi. Kongre Hafız Hasan Acar'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından seçimlere gidildi. Genel Merkezden ve bölge il şube başkanları, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel ile çok sayıda davetli kongreye katıldı. Osman Temel, delegelerin güvenini kazandığı için mutlu olduğunu söyledi. Sendika olarak bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve bağımsız olduklarını ifade eden Temel, "Hier türlü siyasi oluşumdan bağımsız bir sivil toplum örgütü olarak, üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak için azimle çalışmaktayız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz