Diva-sen’den Chp’ye Ziyaret

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Gaziantep Şube Başkanı...

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Çopursuz ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Diva-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Çopursuz, "Biz Diva-Sen olarak hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değiliz. Bütün siyasi partileri ziyaret ediyoruz. Bu maksatla da bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyarete geldik" dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dini sohbet konuları ele alındı.

Reklam
Reklam

CHP İl Başkanı Gökdağ da kendilerini ziyarete gelen Çopursuz’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökdağ, "İslam dini barışın ve hoşgörünün dinidir. Barışçı ve hoşgörülü olmak bütün İslam aleminin görevidir. Kur'an-ı Kerim’de de bu böyledir. Hadis-i Şerif'te de böyledir. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizler, dinimizi kendi içimizde yaşar ona göre ibadetimizi yaparız. Hiçbir zaman dini siyasete ve ticarete alet etmeyiz. Dini siyasete ve ticarete alet ederseniz büyük günah işlemiş olursunuz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: