Divan-ı Mahir Lokman Baba Kitabı Çıktı

Seyyid Şerif Muhammed Ali Mahir Lokman Kala’ya ait ''Mahir Lokman Baba Divan-ı'' isimli beyit kitabı...

Seyyid Şerif Muhammed Ali Mahir Lokman Kala’ya ait ''Mahir Lokman Baba Divan-ı'' isimli beyit kitabı piyasaya çıktı.

Seyyid Şerif Muhammed Ali Mahir Lokman Kala, Kaşkaldere mevkiinde bulunan Habibullah Kur'an Kursunda bir çok talebe yetiştirdiklerini ve topluma ahlaki seviyesi yüksek insanları kazandırma gayretinde olduklarını belirtti.

Talebelerinin ve sevenlerinin merakla beklediği, içerisinde 500'den fazla Divan Beyiti'nin yer aldığı, Divan-ı Lokman isimli beyit kıtabının baskısı ise İstanbul Topkapı'da bulunan, Ravza Yayıncılık'a ait.

Reklam
Reklam

Kitap, bir çok usta elin emeği ile son şeklini alan, aylarca üzerinde titiz çalışmalar sürdürülerek, sıfır hata ile hazırlanan, kuşe kağıt baskılı bir Divan kitabı.

Okunduğunda Mevlanaları, Necip Fazılları, Fuzûileri, Osman Hulusi Efendi Hazretlerini, Terzi Babaları ve Hak Dostlarını, onlarının hayatlarını, kısacası Kur'an-ı hatırlatan kitap, henüz ilk günlerden sevenleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz