Divan Kurulu'nun Bursaspor'a Güveni Tam

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 19 Ağustos Pazar günü oynanacak ilk lig maçında...

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 19 Ağustos Pazar günü oynanacak ilk lig maçında yeşil-beyazlı takıma başarı diledi. Şankaya; "Takımımız daha sonra Avrupa’da Twente ile karşılaşacak. O maçta da bize mutluluk yaşatacaklarına inanıyoruz." dedi.

Divan Başkanlık Kurulu tarafından Almira Otel’de üyelere iftar yemeği verildi. İftara Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, Basın Sözcüsü ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetici Selçuk Eren, Hukuk Kurulu Başkanı Avukat Öztürk Yazıcı, yardımcı antrenörlerden Mutlu Topçu, Birol Berkem, Öztürk Tanrıbilir ve Özhan Pulat ile futbolculardan kaptan Ömer Erdoğan, Teteh Bangura, Hakan Aslantaş, İbrahim Öztürk, Musa Çağıran katıldı.

Reklam
Reklam

Yılda dört kez toplandıklarını belirten Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, gerçekleştirilen toplantıların önemine değindi. Toplantıya katılmayan Başkan İbrahim Yazıcı'nın yurt dışına çıktığını, Ertuğrul Sağlam'ın da mazereti olduğunu belirten Şankaya, yeşil-beyazlı takıma duydukları güveni ifade etti. Şankaya, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçında Finlandiya'nın KuPS takımını 6-0 yenen Bursaspor takımını kutladı.

Galibiyet için teknik heyet ve futbolculara teşekkür eden Şankaya, yeni sezonun ilk haftasında Ramazan Bayramı'nın 1. gününde konuk olacakları Kayserispor maçının önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:

"19 Ağustos Pazar günü oynanacak ilk lig maçında kendilerine başarılar diliyorum. Takımımız daha sonra da UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ilk maçında 23 Ağustos Perşembe günü Twente ile karşılaşacak. O maçta da bize mutluluk yaşatacaklarına inanıyoruz. Bursaspor’dan büyük yok."

Şankaya, geçtiğimiz haftalarda çocuğunu kaybeden Teteh Bangura'nın yanına giderek başsağlığı dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: