DİVAPAN çalışanları ve aileleri iftarda biraraya geldiler

DİVAPAN Entegre Ağaç Panel Sanayi çalışanları ve aileleri DİVAPAN yönetimi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar...

DİVAPAN Entegre Ağaç Panel Sanayi çalışanları ve aileleri DİVAPAN yönetimi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yemekte palyaçolar tarafından çocuklara balon ve şeker dağıtıldı.
DİVAPAN Entegre Ağaç Panel Sanayi Düzce Fabrikası’nın bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, DİVAPAN Genel Müdürü Hakan Zengin, DİVAPAN fabrika yöneticileri, çalışanlar ve aileleri katıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde, fabrika personelinin ailesinde takdir ve teşekkür belgesi alan çocuklar ödüllendirildi. Takdir belgesi alan öğrenciler 75 TL, teşekkür belgesi alan öğrenciler ise 50 TL ile ödüllendirilirken, diğer öğrenci çocuklara da boyama seti ve kitaplar hediye edildi.
Yemekte bir konuşma yapan DİVAPAN Genel Müdürü Hakan Zengin, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, elde ettikleri başarının kaynağı olarak bu birlik ve beraberliğe işaret etti. Çok bilinen ‘Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim’ atasözünden örneklendirme yapan Zengin, fabrika çalışanları için de “Bana çalıştığın fabrikanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Şirketini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Çalışanlarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Bir şirket, çalışanlarından öte değildir. Çalışanları mutlu ve huzurlu ise bu şirket mutlu ve huzurlu olur. Çalışanları dürüst ise o şirket de dürüsttür. Bu döngü armonik bir senfonik orkestra gibi dönmelidir. Ben bu ruhla çalışan bir kişiyim. DİVAPAN ailesi de bu ruhla çalışıyor.” ifadelerini kullandı.
DİVAPAN Entegre Ağaç Panel Sanayi olarak elde ettikleri başarılardan da söz eden Zengin, şunları söyledi: “Şirketimiz başarıdan başarıya koşmaya devam edecektir. Geçtiğimiz yıl şirketler arasında en başarılı şirket olduk. İkinci 500 sanayi şirketinde 110 sıra ilerleyerek 379. sıraya yükseldik. Bu, Düzce’deki tek firmadır. Aynı zamanda bu yıl da bir sıra üste çıktığımızı öğrendik. Bu başarımız sürekli artarak devam edecektir.”
Yemeğin ardından DİVAPAN Genel Müdürü Hakan Zengin, çalışanların ve ailelerinin Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz