Divapan Personeli Bayramlaştı

Düzce’de orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Kombassan’a bağlı Divapan Entegre çalışanları fabrika bahçesinde bayramlaştılar.Divapan Entegre...

Düzce’de orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Kombassan’a bağlı Divapan Entegre çalışanları fabrika bahçesinde bayramlaştılar.

Divapan Entegre çalışanları fabrika bahçesinde bir araya gelerek birbirleriyle tek tek bayramlaştılar. Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, ilk olarak çalışanları ile bayramlaştığını belirterek, “Biz bir aileyiz. Bunun için ilk olarak fabrika çalışanları arkadaşlarımızla bayramlaştık. Tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

Zengin ayrıca bayramların iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz