Divapan Yine Şampiyon

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Masa Tenisi müsabakalarında bu yıl...

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Masa Tenisi müsabakalarında bu yıl da Divapan şampiyon oldu.

Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda yapılan kurumlar arası masa tenisi turnuvasında 16 takım yer aldı. Turnuvada Teknorot, Kelebek, Çevrem Ortaokulu, Düzce Cam ve Atos’u yenerek finallere kalan, Hakan Zengin, Celil Şahin, Alihan Kılıç ve Fatih Sapmaztürk’ten oluşan Divapan Masa Tenisi Takımı yarı finalde Atatürk Ortaokulu’nu, finalde ise İl Milli Eğitim takımını yenerek şampiyonluk kupasını aldı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıl Türkiye kupası için Trabzon’daki turnuvada Düzce’yi temsil eden ve finalleri zorlayan Divapan takımı bu yıl Marmaris’te 8-9-10 Haziran’da düzenlenecek Türkiye turnuvasında Düzce’yi temsil edecek. Turnuvada ikincilik kupasını İl Milli Eğitim, Üçüncülük kupasını ise Tarım İl Müdürlüğü takımı aldı. Kupayı Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’dan alan Divapan takımı turnuvadaki kusursuz ve başarılı organizasyonu için Masa Tenisi İl Temsilcisi Yalçın Sofuoğlu’na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: