Divriği'de Düzenlenen Futbol Turnuvası Sona Erdi

Divriği ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Divriği ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

İlçedeki bir halı sahada düzenlenen turnuvanın final maçında Cumhuriyet Üniversitesi ile Diyanetspor karşılaştı. Rakibini 5-4 mağlup eden Cumhuriyet Üniversitesi, takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyon takıma kupasını veren Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, turnuvaya ilgi gösteren takımlara ve ilçe halkına teşekkür etti.

Kaya, "İlçemizdeki gençler, spor faaliyetleri konusunda oldukça iddialı ve istekliler. Güzel bir turnuva oldu, bazı kırgınlıklar ve kızgınlıklar yaşandı ama genel intiba çok iyiydi. İlçe halkına, sporcularımıza, sağlıkçılarımıza, basın mensuplarına ve emniyet güçlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Turnuvada dereceye giren Diyanetspor, Kaledibispor ve centilmen takım unvanını alan Sağlıkspor'a kupaları cumhuriyet savcıları Ferhat Yayla ve Akın Çetin ile İlçe Emniyet Müdürü Bekir Kahveci tarafından verildi.

Muhabir: Mücahit Koç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: