Divriği'de Karla Mücadele Ekiplerine Moral Yemeği

Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, ilçede kar yağışı nedeniyle son haftalarda aralıksız çalışan karla mücadele ekipleriyle yemekte buluştu.

Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, ilçede kar yağışı nedeniyle son haftalarda aralıksız çalışan karla mücadele ekipleriyle yemekte buluştu.

Karayolları ve Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle ilçedeki bir lokantada bir araya gelen Kaya, bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalar dolayısıyla ekiplere teşekkür etti.

Son 2-3 haftadır yoğun kar yağışının etkili olduğunu ifade eden Kaya, "Yöre halkından aldığımız bilgiye göre son yılların en fazla kar yağışını bu haftalarda gördük. Bütün köy yollarımız kapandı ancak elimizdeki imkanları seferber ederek bu yollarımızı açmaya, insanlarımızı mağdur etmemeye çalıştık. Tabii ki burada en fazla emeği sizler sarf ettiniz. Var gücünüzle, özveriyle yaptığınız çalışmalardan dolayı Divriğililer adına teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Yemeğe, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Aşkın Bozkurt, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, İlçe Emniyet Müdürü Bekir Kahveci, İlçe Özel İdare Müdürü Muharrem Yıldız, Sivas İl Genel Meclis Üyeleri Haydar Kaplan ve Sadık Güller ile karla mücadele ekipleri katıldı.

Muhabir: Mücahit Koç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: