Divriği'de resim yarışması

Divriği'de "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" dolayısıyla resim yarışması düzenlendi.

Divriği'de "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" dolayısıyla resim yarışması düzenlendi.

Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ERMADEN) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, her yıl 4-10 Mayıs tarihlerinin "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" olarak kutlandığı, bu nedenle Divriği'deki ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında, "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu resim yarışması yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Resim yarışmamıza ilçemizdeki ilköğretim ve ortaöğretim okullarından toplam 36 öğrenci katılmıştır. Öğrenciler, resimlerini pastel ve sulu boya tekniklerini kullanarak yapmışlardır. Yarışmada, ilköğretim kategorisinde Mustafa Necati İlköğretim Okulu'ndan Sümeyra Tiryaki, ortaöğretim kategorisinde ise Nuri Demirağ Endüstri Meslek Lisesi'nden Aykut Kaya birinci olmuştur. Birinciler, 750 lira ile ödüllendirildi."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz