Diyadin'de 300 Öğrenciye Giysi Yardımı

Diyadin Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye, ayakkabı ve mont yardımında bulunuldu.

Diyadin Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye, ayakkabı ve mont yardımında bulunuldu.

Kaymakam Serdar Arslantaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atay ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileriyle Yukarı Dalören köyünü ziyaret ederek, köydeki ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı dağıttı.

Arslantaş, burada yaptığı konuşmada, daha önce kent merkezinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye mont ve ayakkabı yardımı yaptıklarını anımsatarak, bu kez de köy okullarında eğitim gören 300 öğrenciye mont ve ayakkabı dağıttıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Alınan malzemenin ihtiyaç sahiplerine gidebilmesi için hassas bir çalışma yaptıklarını anlatan Arslantaş, şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin yoğun kış şartlarının yaşandığı köylerde kış şartlarına uygun bir şekilde giyinmesi konusunda gerekenin yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 300 öğrenciye mont ve ayakkabı aldık. Bunları köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtıyoruz."

Arslantaş, konuşmasının ardından, bazı öğrencilerin mont ve ayakkabılarını giydirdi.

Muhabir: Cemil Karip / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: