Diyalize Girerken Tanıştılar, Hastanede Evlendiler

Harun GÖKÇEOĞLU/ YOZGAT, Sarıkaya ilçesinde ikamet eden ve böbrek rahatsızlığı bulunan Hanife Akdemir ile Murat Yurtbulmuş Sarıkaya Devlet Hastanesi'ndeki diyaliz

Harun GÖKÇEOĞLU/ YOZGAT, Sarıkaya ilçesinde ikamet eden ve böbrek rahatsızlığı bulunan Hanife Akdemir ile Murat Yurtbulmuş Sarıkaya Devlet Hastanesi'ndeki diyaliz ünitesinde teravi görürken tanıştı. Bir süre arkadaşlık yapan ikili, evlenmeye karar verdi. Aileleri de onay veren Akdemir ve yurtbulmuşy'un düğününü hastane yönetimi üstlendi.
Hastanede gerçekleştirilen törene Yozgat Valisi Abrdülkadir Yazıcı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kurca, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, hastane personeli ve çiftni yakınları katıldı. Törende, Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kurca nikah şahitliği yaptı.
Çiftin nikahını Belediye Başkanı Ömer Açıkel kıyarken, Vali Yazıcı ve diğer yöneticiler gelin ve damadı tebrik ederek, altın taktı. Pasta kesilmesinin ardından çift, dans ederek mutluluklarını davetlilerle paylaştılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: