Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Erzincan’a geliyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Erzincan’a geliyor.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 15-16 Şubat 2019 tarihlerinde Diyanet İşleri Başkanlığından bir heyetle Erzincan’da bir takım programlara katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere bir ziyaret gerçekleştirecek.
Prof. Dr. Erbaş’ın programları ve temasları münasebetiyle İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin, din görevlisi personel, gençlik koordinatörleri ve manevî rehber görevlileri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Yapılan istişare toplantısında Müftü Mehmet Emin Çetin, yürütülecek programların sağlıklı ve disiplinli bir şekilde akışının sağlanması, halka duyurulması ve iştirakının sağlanması için alınması gereken tedbirler hususunda değerlendirmelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz