Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Akyazı’da Kur’an Kursu Temeli Atacak

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Akyazı Şubesi ve Akyazı Müftülüğü tarafından yaptırılacak Bölge...

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Akyazı Şubesi ve Akyazı Müftülüğü tarafından yaptırılacak Bölge Yatılı Kur’an Kursu'nun temeli Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez’in de katılımıyla 12 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

Akyazı Müftüsü Mehmet Şenokur, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla 12 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleştirecekleri temel atma törenine bütün vatandaşların davetli olduğunu söyledi. Şenokur, "Bu büyük hizmete destek veren Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve tüm hayırsever vatandaşlara ilçeye böyle bir eser kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bu yatırımın çok hayırlı bir yatırımdır. Neden? Çünkü bu hizmetler sadaka-i cariyedir. Binanın yapımında emeği geçenlerin öldükten sonra da amel defteri kapanmayacaktır." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar ise ”İnsanlarımız hayır yolunda yarışıyor. Hem ülkemiz hem Akyazı’mız milli manevi değerlerine bağlı hayır yolunda koşan güzide insanlarla dolu. Ben, bu yönüyle, Akyazılı hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Milli Eğitim'in yanında din eğitimine de önem vermeliyiz. Öncelikle dinimizi bilmemiz lazım. Dinini bilen devlet, bayrak ve insan sevgisini de bilir. Bu müessesinin yapımında katkı koyan, emeği olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: