Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Kırşehir'e Davet Edildi

Ahilik Haftası Kutlamaları için Ankara'da temaslarda bulunan Kırşehir Heyeti, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i ziyaret etti.

Ahilik Haftası Kutlamaları için Ankara'da temaslarda bulunan Kırşehir Heyeti, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i ziyaret etti.

Kırşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve İl Müftüsü Mustafa Balık, Mehmet Görmez'e ziyarette bulundu.

Heyet, Ahilik Haftası Kutlamalarına katılması, etkinliğin 5. gününde de cuma vaazı vermesi için Görmez'i kente davet etti.

Reklam
Reklam

Heyet ayrıca Görmez'den, Ahi Evran Üniversitesi Kampüs Camisi'nin inşaatı için 2013 ve 2014 yıllarında 1 milyon lira kaynak ayrılması konusunda da söz aldı.

Belediye Başkan Bahçeci, Görmez'e, Kırşehir'in yöresel ürünleri pekmez, üzüm ve ceviz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk de Ahi esnafı sandığı ve halı hediye etti.

Muhabir: Abdullah Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz