Diyanet İşleri Başkanı Görmez Ordu'da Açılışlara Katılacak

 Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, "Diyanet İşleri Başkanımız sayın Mehmet Görmez ekim ayı içsinde ilimizi ziyaret ederek açılışlara katılacak" dedi. 

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, "Diyanet İşleri Başkanımız sayın Mehmet Görmez ekim ayı içsinde ilimizi ziyaret ederek açılışlara katılacak" dedi. Kolukısaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in 25 Ekim Cuma günü Ordu'ya gelerek çeşitli programlara katılacağını belirtti. Şu anda programın 25 Ekim olarak planlandığını ifade eden Kolukısaoğlu, "Tarihte değişiklik olması durumunda ise kamuoyu ile paylaşılacak" diye konuştu. Başkan Görmez'in bir gün sürmesi planlanan programının dolu dolu geçeceğini de belirten Kolukısaoğlu, şunları kaydetti: "Diyanet İşleri Başkanımız sayın Mehmet Görmez ekim ayı içerisinde ilimizi ziyaret ederek açılışlara katılacak. Başkanımız programlar kapsamında ilk olarak Ordu ve Giresunlu din adamlarıyla bir araya gelecek. Ardından Ordu'da tamamlanan bölge kuran kursu binamızın açılışını gerçekleşecek. Daha sonra ise Ordu Üniversitesi bünyesinde yapılan cami inşaatında incelemelerde bulunacak. Başkanımız günün son programında ise Bulancak'ta bir kuran kursu açılışına katılacak. Ardından da ilimizden ayrılacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: