Diyanet İşleri Başkanı Kayseri'ye Gelecek

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in önümüzdeki hafta başlayacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in önümüzdeki hafta başlayacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için Kayseri'ye geleceği bildirildi.

Kayseri İl Müftülüğü'nde 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle, Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ahmet Çatalkaya, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Duman ve ekibi, İmam-Hatip Liseleri Müdürleri, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Necmettin Nursaçan ve Mehmet Altunkaya ile merkez ilçe müftülerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Toplantıda, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in de davet edildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: