Diyanet İşleri Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz, Giresun'da Konferans Verdi:

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu programda konferans veren Diyanet İşleri Başkanlığı...

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu programda konferans veren Diyanet İşleri Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz, zekat ve namazın faziletlerini anlattı.

Giresun İl Müftülüğü'nün 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkiliğinde İl Müftüsü Necati Akkuş açılış konuşmasını yaptı. Fen Lisesi öğrencisi Aygül Kılıçarslan'ın okuduğu naatın ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz 'Hz. Peygamber ve İnsanlık Onuru' adlı bir konferans verdi.

Reklam
Reklam

"Hak din İslam, insanları insan olarak eşit görür" diyen Karagöz, ”Hz. Muhammed Aleyhisselam'ın bildirdiğine göre bütün insanlar dilleri, etnik kökenleri, ten yapıları ve cinsiyetleri ne olursa olsun tamamı Hz. Adem ile Hz. Havva validemizin çocuklarıdır. İnsanlar hangi ülkede yaşarsa yaşasınlar, hangi dili konuşurlarsa konuşsunlar,renkleri ne olursa olsun Allah'ın birer kuludur. Bu açıdan insanlar arasında bir fark gözetmek mümkün değildir” dedi. Karagöz, daha sonra zekat ve namazın faziletlerini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: