Diyanet'e bağlı müşavir ve ataşeler Sapanca’da toplanıyor

Diyanet İşleri Başkanlığının yurt dışı teşkilatında görevli müşavir ve ataşeler, 18 Mart’ta Sapanca’da bir araya...

Diyanet İşleri Başkanlığının yurt dışı teşkilatında görevli müşavir ve ataşeler, 18 Mart’ta Sapanca’da bir araya geliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in de katılacağı ‘Yurt Dışı Hizmetlerinde Küresel Gelişme ve Perspektifler; Ortak Akıl Buluşması-I’ 18 Mart’ta Sapanca’da başlayacak.

Kurum temsilcileri, düşünce kuruluşları, aydınlar, gazeteciler ile din hizmetleri müşavir, ataşe ve koordinatörlerini bir araya getirecek toplantıda, ‘Yurt Dışı Hizmetlerinde Perspektif ve Problematikler’, ‘Tecrübe ve Deneyim Çeşitliliği’, ‘Bölgesel Farklılıklar ve Konsept Arayışları’, ‘Yurt Dışı Hizmetlerinde Strateji Belgesi Müzakeresi’ başlıkları ele alınacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: