Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Çim Hokeyi Sporcularına Yemek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 18 yaş altı bay-bayan açık alan hokeyi kulüpler ve il karmaları Türkiye Şampiyonası için Diyarbakır'a gelen ekiplere

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 18 yaş altı bay-bayan açık alan hokeyi kulüpler ve il karmaları Türkiye Şampiyonası için Diyarbakır'a gelen ekiplere yemek verdi.

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, 18 yaş altı bay-bayan açık alan hokeyi kulüpler ve il karmaları Türkiye Şampiyonası'nın Diyarbakır'da yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Kılavuz, 8 bin yıllık geçmişi bulunan ve 33 medeniyette ev sahipliği yapmış olan Diyarbakır'da bu şampiyonanın yapılmasının kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, Türkiye Çim Hokey Federasyonu'na ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Türkiye Çim Hokey Federasyonu Genel Koordinatörü Kıvanç Hürdoğan ise gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz'a plaket verdi.

Muhabir: Mehmet Çakan / Aziz Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: