Diyarbakır Emniyetine Yeni Araçlar

Vali Mustafa Toprak Valilik tarafından ilçelerdeki emniyet birimlerinin hizmetlerinde kullanması üzere 10 adet aracın ve...

Vali Mustafa Toprak Valilik tarafından ilçelerdeki emniyet birimlerinin hizmetlerinde kullanması üzere 10 adet aracın ve ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından çeşitli emniyet birimlerinde kullanılmak üzere tahsisi yapılan araçların teslim törenine katıldı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde gerçekleşen törene Vali Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve araçlarını teslim almaya gelen ilçe emniyet personelleri katıldı. Vali Mustafa Toprak konuşmasında Beytüşşebap’ta şehit olan 10 askerin şahadetlerinden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, “Aziz milletimize, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetimize ve hepimize başsağlığı dileklerimizi bir kez daha yinelemek istiyoruz. Emniyet teşkilatımıza Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve İçişleri Bakanlığımızın gönderdiği ödenekler çerçevesinde araç-gereç ve personel planlaması yapılıyor ama en önemli unsurlardan biri teknoloji ve araç gereci zamanında ilgili yerlere ulaştırabilmektir. Eksik kalan kısımlar oluyor. Bizim görevimiz burada Valilik olarak İl Özel İdaresi imkanlarını kullanabilmek ve ayrıca hayırsever vatandaşlarımızın katkılarını çekebilmektir. Bu araçların milletimizin ve devletimizin karşılıklı huzur ve güvenini sağlamak noktasındaki hizmetlerinde iyi bir şekilde kullanılmasını ve önemli bir ihtiyacın karşılanmasını diliyorum. Diyarbakır’da bu konuda özel kesimin yani hayırseverlerin bu manada katkıları zaman zaman alınıyor. Ama daha ileriye götürme noktasında yeterli mesafe alamadık. Bu farkı da biz Valilik olarak oluşturduğumuz imkanlarla bunu kapatmaya çalışıyoruz. Hem Valilik aracılığıyla oluşturduğumuz imkanlarla alınan 10 hizmet aracının hem de Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 6 adet aracın kazasız ve belasız bir şekilde kullanılmasını ayrıca milletimizin ve devletimizin karşılıklı huzur ve güveni sağlamak noktasındaki hizmetlerinde iyi bir şekilde kullanılmasını ve önemli bir ihtiyacın karşılanmasını diliyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın şimdiye kadar yapmış olduğu katkıların bundan sonra iyi bir şekilde artmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Vali Toprak Ergani, Çermik, Hani, Çüngüş, Hazro, Bismil, Dicle, Silvan, Lice ve Kulp İlçe Emniyet Amirlikleri-Müdürlüklerine tahsis edilen araçların anahtarlarını takdim etti ve toplu fotoğraf çekilerek tören sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: