Diyarbakır valiliğinden önemli açıklama

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde güvenlik güçlerine silahla ateş açılması sonucu çatışma çıktı.

Çatışmada ölü ele olarak geçirilen 2 kişi ve bir yaralının yanında bulunan iki adet pompalı tüfek ile bir tabancanın güvenlik güçlerince el konulduğu kaydedildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Lice ilçesi Goma Ahmet mezrası bölgesinde icra edilen operasyon sırasında gece saat 02.30 sıralarında bir grup tarafından güvenlik güçlerine ateş açıldığı ve bunun üzerine çatışma çıktığı belirtildi. Valilik açıklaması şöyle:

"Havanın aydınlanmasını müteakip olay yerinde yapılan incelemede iki şahıs ölü, bir şahıs yaralı olarak ele geçirilmiştir. Olay yerinde şahıslar tarafından kullanılan 2 pompalı av tüfeği ile bu tüfeklere ait 15 boş, 20 dolu fişek, 7.65 çapında bir tabanca ile tabancaya ait bir boş, 6 dolu fişek, bir Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 5 adet boş, 16 adet dolu Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, bir el dürbünü ile bir şahsa ait kimlik kartı bulunmuştur. Kimliği tespit edilen şahıs ile ilgili aramalara devam edilmektedir. Olayla ilgili savcılıkça başlatılan soruşturma devam etmektedir."(ANKA)

Reklam
Reklam