Diyarbakır Valisi Toprak, Yaralıları Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İl Özel İdaresi Müdürlüğü aracının trafik kazası geçirmesi sonucunda yaralanan 2 personeli Dicle üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İl Özel İdaresi Müdürlüğü aracının trafik kazası geçirmesi sonucunda yaralanan 2 personeli Dicle üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ziyarette Vali Toprak'a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Akyol ve diğer yetkililer eşlik etti. Toprak, kazada yaralanan ve kaldırıldıkları Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Abdulkadir Polat ve Mehmet Pencereci'yi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Daha sonra yaralıların aileleri ve yakınları ile sohbet eden Vali Toprak, doktorların ellerinden geleni yaptıklarını ve 2 kişinin de en kısa zamanda sağlıklarına kavuşacaklarını temenni ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: