Diyarbakır Valisi Toprak'tan Orman Fidanlık İl Müdürlüğü'nde Inceleme

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Orman Fidanlık İl Müdürlüğü'nde incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Orman Fidanlık İl Müdürlüğü'nde incelemelerde bulundu.

Orman Fidanlık İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Toprak, üretimden sonra dikimin de önemli olduğunu, üretilen fidanın zamanında ve yerinde dikilmesi gerektiğini söyledi.

Orman Fidanlık İl Müdürü Davut Ayzit ise 1962 yılında kurulan müdürlüğün bu yıl rekor düzeyde üretimde bulunduğunu ifade ederek, fidanlıkta 3 milyonun üzerinde çeşitli boy ve yaşlarda fidan bulunduğunu, bakım ve sulama çalışmalarının 24 saat aralıksız sürdüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Toprak daha sonra 1975 yılında meydana gelen deprem ve diğer afetlerden zarar gören vatandaşlar için Çölgüzeli mevkisinde yapımı süren konutların bulunduğu afet konutu alanındaki yol, refüj, kaldırım ve ada içi yaya yolları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Yüklenici firmadan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Toprak, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi ve çalışmanın öngörülen 30 Eylül'e kadar tamamlanması için talimat verdi.

Muhabir: Aziz Aslan / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: