Diyarbakır'da Çevik Kuvvet Binasına Bombalı Araçla Saldırı (6)

VALİLİK: 2'Sİ POLİS, 8 ŞEHİT Diyarbakır Valiliği, merkez Bağlar İlçesi polis okulu ek binası önünde meydana gelen patlamanın bilançosunu açıkladı.

VALİLİK: 2'Sİ POLİS, 8 ŞEHİT Diyarbakır Valiliği, merkez Bağlar İlçesi polis okulu ek binası önünde meydana gelen patlamanın bilançosunu açıkladı. Hasar tespitine başlandığı belirtilen Valilik açıklamasında, şu bilgiler verildi: "04.11.2016 Cuma günü saat 07.53’te İlimiz Bağlar İlçesinde bulunan Aydın Arslan Bulvarı’nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, sivil vatandaşlarımızın ve öğrencilerin oldukça yoğun olarak bulunduğu bir bölgede, bölücü terör örgütü mensuplarınca üstlenilen, bomba yüklü araçla bir patlama gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen bu menfur saldırı olayında; 2’si polis memuru, 1’i Emniyet Müdürlüğü’nde görevli işçi, 5’i vatandaşımız olmak üzere toplam 8 kişi şehit olmuştur. Olay sonrası hastanelere ivedilikle intikal ettirilen yaralılarımızın tedavilerine devam edilmektedir. Patlama sonrası olay yeri ve çevresinde vatandaşlarımıza ait bina ve araçlar hasar görmüştür. Bu patlama olayından zarar gören vatandaşlarımızın hasarlarının tespitine başlanmış olup, zararları en kısa zamanda devletimiz tarafından karşılanacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili çok yönlü olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: