Diyarbakır’da depremzedeler için komite kuruldu

Diyarbakır Valiliği Van ve Erciş depreminde mağdur olup şehre gelecekler için valilik bünyesinde komite kurdu....

Diyarbakır Valiliği Van ve Erciş depreminde mağdur olup şehre gelecekler için valilik bünyesinde komite kurdu.
Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Van’da meydana gelen depremde mağdur olan ve Diyarbakır’a gelen depremzedelerimize ihtiyaçlarını gidermek amacıyla ilimizde Valilik Karşılama Komitesi kurulmuştur. Konutlarını depremzedelerimize açarak misafir etmek ve her türlü gıda, yiyecek ve eşya yardımı yapmak isteyen hayırseverler aşağıda iletişim bilgileri olan Valilik Karşılama Komitesine müracaat edebilirler." denildi.
Açıklamada hayırsever vatandaşların Diyarbakır Afet ve Acil Durum Müdürü Soner Tüter’e 0 532 575 31 75 ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet Ay’a 0 533 650 51 91 nolu cep telefonları ile Hindibaba 2. Sokak No:8 İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’ne ulaşabilecekleri kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz