Diyarbakır'da Havuz Şenliği

Yenişehir Belediyesi'nce "Ben de Yüzmek İstiyorum" temasıyla düzenlenen havuz şenliği başladı.

Yenişehir Belediyesi'nce "Ben de Yüzmek İstiyorum" temasıyla düzenlenen havuz şenliği başladı.

Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, şenliğin başlaması nedeniyle yaptığı konuşmada, 2 ay boyunca devam edecek olan şenliğin, belediyenin sosyal tesislerinde bulunan havuzlarda gerçekleşeceğini söyledi.

En anlamlı yatırımın çocuklara yapılan yatırım olduğunu ifade eden Kurbanoğlu, "2 ay sürecek havuz şenliğimizde çocuklara birbirinden farklı aktiviteler sunacağız. Bu aktiviteler sayesinde farklı mahallelerde ikamet eden çocuklar bir şekilde birbiriyle kaynaşmış olacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Kurbanoğlu, yüzme bilmeyen çocukların ailelerine de seslenerek, havuz şenliğinde 5 eğitmenin yer aldığını, ailelerin herhangi bir konuda tedirgin olmamalarını isteyerek, yüzme bilmeyen çocukların kollarına kelebek taktıklarını söyledi.

Muhabir: Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: