Diyarbakır'da Helikopter Kazası-Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Eker: "Zorunlu Iniş Yapan Helikopterin Gövdesiyere Çarpıyor. Kazada, 1 Jandarma Özelharekat Personeli Maalesef Şehit Oldu"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Lice ilçesinde zorunlu iniş yapan helikopterin gövdesinin yere çarptığını, kazada 1 jandarma özel

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Lice ilçesinde zorunlu iniş yapan helikopterin gövdesinin yere çarptığını, kazada 1 jandarma özel harekat personelinin şehit olduğunu bildirdi.

Silvan ilçesinde bulunan Bakan Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada, Lice ilçesi Abalı Karakolu'na personel değişimi için giden helikopterin, değişimden sonra kalkarken kuyruğunun elektrik tellerine takıldığını belirterek, "Zorunlu iniş yapan helikopterin gövdesi yere çarpıyor. Meydana gelen kazada 1 jandarma özel hareket personeli maalesef şehit oldu, 3 kişi de yaralandı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgür Ayaydın / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: