Diyarbakır'da Hipertansiyon Ve Obezite Polikliniği Açılacak

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi (DEAH) bünyesinde, diyabet ve hipertansiyon ile obezite polikliniği açılacak.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi (DEAH) bünyesinde, diyabet ve hipertansiyon ile obezite polikliniği açılacak.

Nefroloji Bölüm Şefi Doç. Dr. Ramazan Danış, DEAH'taki mevcut polikliniklere yenilerinin eklendiğini belirterek, hipertansiyon ve diyabet ile obezite polikliniklerinin ise mayıs ayında faaliyete geçeceğini bildirdi.

Danış, hipertansiyon ve obezitenin son yıllarda ciddi boyutlara ulaştığını ifade ederek, polikliniklerin açılmasının ihtiyaç olmaktan çok zorunluluk haline geldiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr Muhammed Güzel Kurtoğlu da göreve geldikleri günden bu yana her geçen gün bir yeniliğe imza attıklarını belirterek, "Amacımız hastalarımıza en güzel hizmeti sunmaktır. Büyük şehirlerimizde hangi imkan varsa hastanelerimizde de bu imkanlar mevcuttur. Yeni açılacak polikliniklerimizde mutlak suretle hipertansiyonu ve obezite sorunu olan hastalarımız gelip bir muayene olmalıdırlar" dedi.

Muhabir: Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: