Diyarbakır’da Polis Haftası Etkinlikleri

Diyarbakır’da Polis Haftası nedeniyle Dağkapı Meydanı’nda açılan stantlarda vatandaşlar, uyuşturucu, kaçakçılık, dolandırıcılık ve trafik gibi...

Diyarbakır’da Polis Haftası nedeniyle Dağkapı Meydanı’nda açılan stantlarda vatandaşlar, uyuşturucu, kaçakçılık, dolandırıcılık ve trafik gibi konularda bilgilendirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in açılış kurdelesini kestiği etkinlikte çeşitli gösteriler düzenlendi. Etkinliğe büyük ilgi beklediğini ifade eden Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, vatandaşlardan aldıkları geri bildirimin çok olumlu olduğunu söyledi. Geçen sene yağmura rağmen etkinliğe büyük ilgi olduğunu aktaran Güven, bu sene daha büyük ilgi beklediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Çok sayıda vatandaşın takip ettiği gösterilerde, bomba imha köpekleri ile narkotik köpekleri araçlarda bomba ve uyuşturucu aradı. Her iki malzemeyi de bulan köpekler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Polis özel harekat timlerinin köpeklerle yaptığı rehine kurtarma gösterisi büyük alkış aldı.

Etkinlik öğleden sonra yapılacak konserle devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: