Diyarbakır'da servis aracı yakıldı

DİYARBAKIR'da Dicle Üniversitesi'nin servis işlerini yapan özel bir firmaya ait araç ateşe verildi.

DİYARBAKIR'da Dicle Üniversitesi'nin servis işlerini yapan özel bir firmaya ait araç henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ateşe verildi. Alev alev yanan araç kullanılamaz hale geldi.

Diyarbakır'da akşam saatlerinde Dicle Üniversitesi'nden Diyarbakır kent merkezi istikametine gelen servis aracını durduran bir grup, sürücüsünü indirdirdikten sonra aracı ateşe verdi. Molotof kokteyli ile ateşe verildiği iddia edilen araç alev alev yandı. Yanan araç kullanılamaz hale geldi. Fiskaya Mahallesi'nde meydana gelen olaya müdahale etmek için bölgeye gelen güvenlik güçleri ile çoğu çocuklardan oluşan göstericiler arasında arbede çıktı.

Reklam
Reklam

Güvenlik güçlerine ve araçlarına taşlı saldırıda bulunan göstericiler, ara sokaklara kaçtı. Polis, kaçan saldırganların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: