Diyarbakır'da Tarihi Geçmiş 6 Ton Tavuk Eti Imha Edildi

Bağlar ilçesinde zabıta ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ele geçirilen 6 ton tarihi geçmiş tavuk eti imha edildi.

Bağlar ilçesinde zabıta ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ele geçirilen 6 ton tarihi geçmiş tavuk eti imha edildi.

Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürü Lütfi Taylan, yaptığı açıklamada, Bayram nedeniyle art niyetli kişiler tarafından tarihi geçmiş bayram şekeri ve et ürünlerinin piyasaya sürülmeye çalışıldığını söyledi.

Bu konuda zabıta ekiplerinin denetimlerini sıklaştırdığını anlatan Taylan, "Gelen bir ihbar üzerine Mardin yolu üzerindeki bir depoda ekiplerimiz inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde 6 ton tarihi geçmiş tavuk etine el konuldu. Söz konusu adreste daha önce Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün de iki kez denetim yaptığı ve tarihi geçmiş et ürünlerine ilişkin tutanak tutulmasına rağmen yasal herhangi bir işlem yapmadığı ortaya çıktı" dedi.

Reklam
Reklam

El konulan et belediye ekiplerince imha edildi.

Muhabir: Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: