Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır'da polisten kaçan zanlılar, araçlarının devrilmesi sonucu yakalanacaklarını anlayınca polise bıçakla saldırdı. Olayda biri bıçakla olmak üzere iki polis memuru

Diyarbakır'da polisten kaçan zanlılar, araçlarının devrilmesi sonucu yakalanacaklarını anlayınca polise bıçakla saldırdı. Olayda biri bıçakla olmak üzere iki polis memuru yaralanırken, araçta 98 kilo esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Diyarbakır-Silvan karayolu 450 evler mevkinde şüpheli aracı durdurmak isteyince, araç içinde bulunanlar uyarılara rağmen kaçmaya başladı. Polisle yaşanan kovalamaca sonucu araç direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Araçta bulunan iki zanlı polise mukavemete bulanarak onlara bıçakla saldırdı. Olayda bir polis memuru bıçakla yaralanırken, bir polis memuru da mukavemet sonucu boynundan yaralandı.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra kaçan zanlılardan biri yakalanırken, kimliği tespit edilen diğer zanlının yakalanmasına çalışıldığı belirtildi. Araçta yapılan aramada ise 98 kilo esrar ele geçirildi.

Hastaneye kaldırılan polis memurlarının tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Muhabir: Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: