Diyarbakır'da yakalanan 'yeşil gözlü sapık' tutuklandı

Türkiye’nin birçok şehrinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak girdiği 20’ye yakın evde bıçak ve silah...

Türkiye’nin birçok şehrinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak girdiği 20’ye yakın evde bıçak ve silah zoruyla gerçekleştirdiği gasp cinsel taciz ve tecavüz olaylarının faili olarak aranan Murat B. Diyarbakır'da yakalandı. Sarı saçlı ve yeşil gözlü olması nedeniyle mağdurlar tarafından eşgali 'yeşil gözlü sapık' olarak tarif edilen Murat B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Murat B. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol aramalarında yakalandı. Muğla, Aydın, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır’da bugüne kadar uyuşturucu madde, gasp, taciz ve tecavüz olayının faili olarak aranan Murat B., mağdurların eşkal tarifinden dolayı 'Yeşil gözlü sapık’ olarak aranıyordu.

Reklam
Reklam

Zanlının sarı saçlı ve yeşil gözlü olması nedeniyle yol kontrolü yapan güçleri tarafından şüphe üzerine GBT sorgusunun yapıldığı öğrenildi. Zanlının Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde de 4 gün önce kendisini sayaç okuma görevlisi olarak tanıtarak bir eve girdiği, evde bulunan bir çifti bıçakladığı ortaya çıktı. Zanlı polise verdiği ifadede gasp amaçlı girdiği evlerde yüzünü gören bayanlara karşı cinsel tacizde bulunduğunu itiraf etti. Zanlının Muğla’da yine gasp amacıyla girdiği bir evde küçük yaşta bir kız çocuğuna bıçak tacizde bulunduğunu itiraf ettiği belirtildi. Yaklaşık 20 suçtan aranan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından çelik yelek giydirilerek Diyarbakır Adliyesi’ne getirildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: