Diyarbakır’da yüzüne kezzap atılan kadının faili yakalandı

Diyarbakır’da parkta otururken yüzüne kezzap atıldığı iddia edilen Rojda Karagöz’ün failinin İstanbul’da yakalandı. Olayın azmettiricisi...

Diyarbakır’da parkta otururken yüzüne kezzap atıldığı iddia edilen Rojda Karagöz’ün failinin İstanbul’da yakalandı. Olayın azmettiricisi olarak Karaköz'ün boşanmak üzere olduğu eşi aranıyor.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Eylül ayında Diyarbakır’a bağlı Yenişehir ilçesinde parkta oturan Karagöz’ün yüzüne ve vücuduna yanıcı madde döküldüğü belirtildi. Aldığı yaralar sonucu Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Karagöz’ün 1 hafta süren tedavisinden sonra taburcu edildiği kaydedildi. Yapılan incelemeler sonucunda Karagöz’ün eşi ile boşanmak üzere olduklarının belirtildiği açıklamada, şu ifade ler yer aldı: "Eşi ve ailesinin çocuklarını kendisine göstermediklerini, eşinin kız kardeşi ile yapmış olduğu görüşme sonrasında çocuklarını görmesi için olay yeri olan parkta buluşmak için randevulaştığını ancak görümcesi ile 2 çocuğunu beklerken tanımadığı bir şahsın yanına yaklaştığını ve ''Biraz serinle'' diyerek bir sıvı serptiğini, vücudunun değişik yerlerinin feci şekilde yanması üzerine çevredeki vatandaşların kendisini hastaneye götürdüklerini anlattı."

Reklam
Reklam

FAİLİ DUYARLI VATANDAŞ İHBAR ETMİŞ
Karagöz’ün babasının Bağlar Polis Merkez Amirliği’ne gelerek damadından şikayetçi olduğunun anlatıldığı açıklamada, olayı gören vatandaşın şüpheliyi tanıdığı kaydedildi. Şüphelinin fotoğrafının Karagöz’e gösterildiğinde kesin bir şekilde teşhis edildiğinin belirtildiği açıklamada, "Bilahare, olayın firari şüphelisi olan şahıs ile aileye tehditte bulunan ve olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen damat hakkında, yakalama emri çıkarılmıştır." şeklinde ifadeler yer aldı. Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün şüphelinin İstanbul’a bağlı Gaziosmanpaşa’da olduğunun tespit edildiği vurgulandı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler şüpheliyi yakalayıp mahkemeye çıkardığı ifade edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelinin tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulduğu, damadın da firari olduğunu yazılı açıklamada yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz