Diyarbakır'daki Çatışma-Kulp Ilçesinde Yürütülen Operasyonda Çıkançatışmada Yaralanan Özel Harekat Polisi Şehit Oldu

Kulp ilçesinde operasyon yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada yaralanan özel harekat polisi, müdahalelere rağmen

Kulp ilçesinde operasyon yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada yaralanan özel harekat polisi, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, Kulp kırsalındaki operasyon sırasında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve helikopterle Diyarbakır'a getirilen özel harekat polisi Akın Bayram, kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılan 2 er ve 1 geçici köy korucusu ile Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 1 erin tedavisi sürüyor.

Reklam
Reklam

Bölgede hava destekli operasyonlar devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: